Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Δωρεάν Υπηρεσίες

Sxedio4u
Τεχνικό Γραφείο



 

Δωρεάν Υπηρεσίες:

a) Συνεργασία από μακριά



Δυνατότητα απομακρυσμένης επικοινωνίας και συνεργασίας, σχετικά με την υπηρεσία που θα θέλατε να σας προσφέρουμε. Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή μέσω email, προκειμένου να οργανωθεί ο τρόπος, και ο χρόνος της παροχής της υπηρεσίας μας. Η παραπάνω απομακρυσμένη συνεργασία - υποστήριξη, όσο χρόνο και αν απαιτήσει, παρέχεται δωρεάν.


26910 27316  -  6944 322 244
info@sxedio4u.gr


 

b) Συνεργασία στο γραφείο μας



Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο χώρο του γραφείου μας, προκειμένου να έχουμε εποικοδομητική συνεργασία, σχετικά με την υπηρεσία που θέλετε να σας διεκπεραιώσουμε.

Είτε αφορά μελέτη, είτε κατασκευή ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που προσφέρουμε, στο γραφείο μας θα συνεργαστούμε με άνεση, με εργαλεία και με όσο χρόνο απαιτηθεί, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι συνεργασία στο χώρο του γραφείου μας, θεωρούμε ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα, προκειμένου να υπάρξει άρτιο απ΄ όλες τις απόψεις αποτέλεσμα.  Η παραπάνω συνεργασία, όσο χρόνο και αν απαιτήσει,  παρέχεται δωρεάν.

 

c) Aυτοψία στο ακίνητό σας



Μετά από ενημέρωσή σας σχετικά με την υπηρεσία που επιθυμείτε να διεκπεραιώσουμε που αφορά κτίριό σας, πραγματοποιούμε αυτοψία στο ακίνητό σας, προκειμένου να διαπιστώσουμε, με επί τόπου μετρήσεις, την υφιστάμενη κατάσταση του ακινήτου, την σύγκριση των μετρήσεων με τα σχέδια της άδειας, και να σας ενημερώσουμε για κάποια αρχικά ποιοτικά συμπεράσματα.

Η παραπάνω υπηρεσία αυτοψίας και προμέτρησης στο ακίνητό σας, παρέχεται δωρεάν.

 

d) Προσχέδια - Προμελέτες



Η Sxedio4u,  μετά από τη συνεργασία που είχε μαζί σας, καθώς και μετά την επί τόπου αυτοψία στο ακίνητό σας, ετοιμάζει προσχέδια για να σας παρουσιάσει, που αφορούν το project το οποίο εσείς επιθυμείτε και προέκυψε μετά από την εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας.

Η σχεδίαση και παρουσίαση των προσχεδίων στο χώρο του γραφείου μας, καθώς και η συνεργασία μαζί σας σε αυτό το πολύ σημαντικό αρχικό στάδιο, παρέχεται δωρεάν.

 

e) Καθοδήγηση - Συμβουλές - Προτάσεις


               


Εμείς  στην Sxedio4u,  με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο των μελετών και κατασκευών,  σε κάθε στάδιο της συνεργασίας σας μαζί μας, σας καθοδηγούμε για οποιαδήποτε τεχνική απορία σας, για θέματα πολεοδομικής νομοθεσίας, για τον τρόπο δράσης σας στην κατασκευή του έργου σας, για τις υποχρεώσεις που προκύπτουν έναντι του κράτους αλλά και σε τρίτους.

Επίσης σας παρέχουμε τεχνικές συμβουλές και προτάσεις, όπως προτάσεις σχεδιασμού, προτάσεις νέων υλικών,  προτάσεις μελλοντικών προβλέψεων και παρεμβάσεων,  έτσι ώστε οι αποφάσεις σας να είναι τεκμηριωμένες και σίγουρα πιο σωστές. Οι υπηρεσίες καθοδήγησης, τεχνικών συμβουλών και προτάσεων, παρέχονται δωρεάν.

 

f) Προσφορές κόστους υπηρεσιών



Για οποιαδήποτε υπηρεσία μας, ακόμα και αν απαιτείται αρκετός χρόνος αναλυτικών υπολογισμών, ή ακόμα και αν απαιτούνται προσχέδια, σας αποστέλλουμε εντελώς δωρεάν την αναλυτική προσφορά μας, για το κόστος της υπηρεσίας ή των υπηρεσιών που θέλετε να σας παρέχουμε.

Εφόσον αφορά κατασκευή έργου, θα συνοδεύεται από την αναλυτική επιμέτρηση των εργασιών, και την περιγραφή των υλικών.

 

Οι υπηρεσίες μας


Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ.
 26910 27316 | Κιν. 694 4322244
Email: info@sxedio4u.gr